19ΔΕΚ
2016

Η «Μεγάλη μου αγάπη»

Η «Μεγάλη μου αγάπη»

Το 2016 φεύγει με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας  των πρωταθλημάτων όλων των σπορ που συμμετέχουν οι ομάδες του. Σε αυτό εστίασε η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη η οποία μεταδίδεται στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Ηταν η τελευταία εκπομπή του 2016 η «Μεγάλη μου αγάπη» και ως εκ τούτου στάθηκε και στις κυριότερες ερυθρόλευκες επιτυχίες της χρονιάς που μας αποχαιρετά, με τη συνδρομή των μελών του Γραφείου Τύπου και Multimedia  του συλλόγου, Κώστα Δελεχά και Σταύρου Ζαζάνη.
Η «Μεγάλη μου αγάπη» ανανέωσε το ραντεβού της με τους φιλάθλους του μεγαλύτερου ελληνικού πολυαθλητικού συλλόγου για τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017,  με την επανέναρξη, δηλαδή, των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων τμημάτων.
*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να ακούσετε την τελευταία εκπομπή του 2016 που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.
**Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής βρίσκονται κάθε Δευτέρα η Ειδική Γραμματέας  του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος. 

 

Videos