12ΟΚΤ
2017

Είδαν Θρύλο σε 25 χώρες!

Είδαν Θρύλο σε 25 χώρες!

Παγκόσμιο και μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γκορζόβ την οποία παρακολούθησαν μέσω του livestreaming από το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube περισσότεροι από 8.500 μοναδικοί επισκέπτες. Μέσω της παραγωγής του OSFP TV (η οποία ήταν προσβάσιμη από υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ, Smart TV και κονσόλες παιχνιδιών) δόθηκε η ευκαιρία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ Γυναικών στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του EuroCup, προσέλκυσε το ενδιαφέρον από 25 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική.

Aπο την Ελλάδα παρακολούθησαν 6800 φίλαθλοι, απο την Πολωνία (απο την οποία προέρχεται η Γκορζόβ παρακολούθησαν 720. Απο την Γερμανία 110, την Κύπρο 81, τις ΗΠΑ 76, την Αγγλία 56, την Ολλανδία 50, την Σουηδία 37, την Ιταλία 31, την Γαλλία 26 και 481 ακόμα απο τις υπόλοιπες 15 χώρες (Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Ρουμανία, Τουρκία, Βέλγιο, Ισπανία, Ελβετία, Καναδάς, Αλγερία, Σερβία, Κροατία, Ιρλανδία Ισραήλ). 

Το 60% του συνόλου των θεατών παρακολούθησαν τον αγώνα μέσω του υπολογιστή τους, το 29% μέσω του κινητού τους, ενώ το 10% προτίμησαν το tablet τους. Υπήρξαν φίλαθλοι που είδαν τον αγώνα μέσω της εφαρμογής του youtube στην smart TV τους και ορισμένοι (ελάχιστοι) οι οποίοι παρακολούθησαν την παραγωγή του OSFP TV μέσω παιχνιδομηχανής (playstation ή Xbox). 

 

 

Φωτογραφίες

Είδαν Θρύλο σε 25 χώρες!
Είδαν Θρύλο σε 25 χώρες!