19ΔΕΚ
2016

Με τη Νις στο Παπαστράτειο!

Με τη Νις στο Παπαστράτειο!

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση, στο δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην διοργανώτρια του Final Six, Zόλνοκ, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Έχοντας μεσολαβήσει η άνετη νίκη επί της Βουλιαγμένης, η προσοχή του Θρύλου στρέφεται εκ νέου στο Champions League καθώς την Τρίτη στις 18:30, υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Γαλλική Νις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών του που θα αγωνιστούν με στόχο την 2η νίκη στη διοργάνωση.

Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, έχουν τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Βλάχος: «Με σοβαρότητα και τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξης: «Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Νίς σαν ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας που θέλουμε να το κερδίσουμε. Με σοβαρότητα ομαδικό παιχνίδι και τον κόσμο μας στο πλευρό  μας μπορούμε να κλείσουμε το 2016 με μια σημαντική νίκη!»

 

Εσπανιόλ: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι»

Ο Άλμπερτ Εσπανιόλ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι κόντρα στη Νις είναι το τελευταίο για το Champions League πριν την διακοπή για τις γιορτές. Μέχρι στιγμής έχουμε καλή πορεία και εμφανίσεις. Στο προηγούμενο ματς με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία ήμασταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.  Είχαμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθε ισοπαλία. Αναλογιζόμενοι πάντως τις συνθήκες πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, όπου έχουμε την εξαιρετική υποστήριξη των οπαδών μας».