07ΙΑΝ
2017

Και τώρα Ευρώπη!

Και τώρα Ευρώπη!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου επιβλήθηκε με 22-1 του Ρεθύμνου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στρέφει την προσοχή της στον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκες» που ολοκλήρωσαν με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς τις υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν κόντρα στο Ρέθυμνο χωρίς τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ελευθερία Πλευρίτου και Χρυσή Διαμαντοπούλου. Αντίθετα το ντεμπούτο της με το σκουφάκι του Ολυμπιακού πραγματοποίησε η Γιάσμιν Σμιτ. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με 7 τέρματα, ενώ ακολούθησαν με 4 η Μαργαρίτα Πλευρίτου, με 3 η Έμολο, με 2 η Μανωλιουδάκη και Σώρα ενώ μια φορά σκόραραν η Σμιτ, η Αβραμίδου, η Ελευθεριάδου και η Λογοθέτη.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 7-1, 6-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 7, Πλευρίτου Μ. 4, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 4, Σμιτ 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, Νίνου Ειρ.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Καραβάνου,Σαφέτη, Φαρμάκη Μ., Θεοδωράκη, Καριπίδου Β., Μπελέγρη, Μαυρέλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ. 1,  Σολανάκη

Η δήλωση της Γιάσμιν Σμιτ

Η Γιάσμιν Σμιτ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Πρώτα από όλα είμαι ενθουσιασμένη για το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού και για την πρώτη μας νίκη για το 2017! Τώρα ανυπομονούμε για τα παιχνίδια της Ευρώπης την επόμενη εβδομάδα και πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμες για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν ήταν απόλυτα αντιπροσωπευτικό σε σχέση με τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη. Αλλά σίγουρα προσπαθούμε να δούμε που βρισκόμαστε για να μπούμε στον ρυθμό των αγώνων. Πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο που βρισκόμασταν πριν την διακοπή. Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα είμαστε εντάξει»