13ΝΟΕ
2017

Η παρουσία του Καλομοίρη στον Μαραθώνιο

Η παρουσία του Καλομοίρη στον Μαραθώνιο

Την Κυριακή (12/11) διεξήχθη ο 35ος Μαραθώνιος Αθηνών και παράλληλα με την διεξαγωγή του έλαβε χώρα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου στο οποίο ο αθλητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καλομοίρης κατέλαβε την 6η θέση. Μετά απο έναν δύσκολο αγώνα που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολλή υγρασία ο δρομεάς του Ολυμπιακού, κατάφερε να τερματίσει και να δώσει τους πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογο μας. Έτσι το τμήμα στιβου συγκέντρωσε 7 βαθμούς οι οποίοι θα συμψηφιστούν στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Ανοιχτού Στίβου.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Μιχάλης Καλομοίρης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που άλλη μια φορά κατάφερα να τερματίσω και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Παρότι είναι περίοδος προετοιμασίας και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν πάρα πολύ είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Η έφορος του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου συνεχάρη τον αθλητή για την επίδοσή του τονίζοντας τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού γιατι κατάφερε μέσα απο τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες να τερματίσει».