11ΜΑΡ
2018

«Αφιερωμένο στον κόσμο μας»

«Αφιερωμένο στον κόσμο μας»

Οι δηλώσεις των κυπελλούχων Ελλάδας στο osfp.gr.

Τσιλιμπάρης:  «Έτοιμοι από καιρό...»    

Ο MVP του Final-4 του κυπέλλου Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε στο osfp.gr: «Το περιμέναμε και ήμασταν έτοιμοι από καιρό για αυτή την κούπα. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με ξεκάθαρους στόχους. Κάναμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό απέναντι στον κακό μας εαυτό και σήμερα αφού συνειδητοποιήσαμε ότι δεν γίνεται να χαθεί αυτός ο τίτλος βγάλαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και φτάσαμε πανάξια σε αυτή την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει την καλύτερη ομάδα και δίκαια σηκώνει την κούπα. Είναι άπειροι αυτοί που θέλω να το αφιερώσω. Η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι στηρίχτηκε στο θέλω πολλών ανθρώπων. Στου κ. Πουρνάρα, στου κ. Σοφοκλή Ξυνή και φυσικά στο θέλω του Προέδρου του Ολυμπιακού κ Κουντούρη που μαζί προχώρησαν αυτή την ιδέα. Κατά κύριο λόγο σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους θέλω να αφιερώσω αυτόν τον πρώτο τίτλο γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε εμείς οι τυχεροί που θα εκροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό στη πρώτη του χρονιά».

Τσακνής:  «Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας»

Ο Τάσος Τσακνής δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε τον ένα από τους δυο στόχους. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα, μόνο με νίκες. Είμαστε χαρούμενοι για τον Ολυμπιακό μας και το αφιερώνουμε στον κόσμο μας».

Σανίκης:  «Εμπειρία, ποιότητα και θέληση»

Ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού. Τον χαρίζουμε στον κόσμο που τόσο μας στήριξε και το έχει ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Η εμπειρία, η ποιότητα και η θέληση της ομάδας ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για να φτάσουμε σε αυτή την κατάκτηση και να είμαστε εμείς που πανηγυρίζουμε στο τέλος»    

Αλβανός:  «Ώθηση να συνεχίσουμε»  

Ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε: «Στην πρώτη χρονιά του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, ήρθε και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο. Θα το χαρούμε σήμερα και από Δευτέρα δουλειά. Το αφιερώνουμε σε όλους τους οπαδούς μας, στην ομάδα και στη διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας»      

Τζηράς: «Σπουδαία επιτυχία»

Ο Δημήτρης Τζηράς είπε: «Δεν έχω λόγια, είναι μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδας, ο πρώτος τίτλος της ομάδας χάντμπολ. Την αφιερώνουμε στον σύλλογο μας και στα 93 χρόνια που γιορτάζει. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι,. Η ομάδα έδειξε δύναμη και ψυχή και συγκέντρωση. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για τον επόμενο στόχο που είναι το νταμπλ».

Ζαραβίνας:  «Για τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο φάιναλ-φορ. Έγινε ένα όμορφο φάιναλ-φορ, το οποίο συνδυάστηκε με κάποιες μνήμες για το ελληνικό χάντμπολ, λόγω του γηπέδου της Γλυφάδας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τεχνικά κομμάτια, δεν έχει σημασία τώρα. Θέλω μόνο να πω ότι είμαι χαρούμενος που αυτή η κατάκτηση συνδυάστηκε με μια γιορτή, τα 93 χρόνια του Ολυμπιακού και μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Σίγουρα ευχαριστούμε τους ανθρώπους που υλοποίησαν αυτό το εγχείρημα, τον κ Ξυνή, τον Πρόεδρο μας, τον κ. Κουντούρη και τον κ. Πουρνάρα και όσους άλλους συμμετείχαν και βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες και την ομάδα που δουλεύει για αυτή την προσπάθεια, τον Γιώργο Καρασαβίδη, τον Κώστα Καραμπουρνιώτη, τον Μπάμπη Προδρομίδη, τον Νίκο Χάλαρη και κυρίως δυο ανθρώπους που μας βοήθησαν πολύ αυτό τον μήνα, τον γιατρό μας τον κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή μας τον κ. Τυρογαλά, γιατί αν δεν ήταν αυτοί δεν θα ήμασταν σήμερα όλη η ομάδα εδώ»