ΑΡΧΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, οι οποίοι θέλουν ν’ ενισχύσουν οικονομικά τον Σύνδεσμο, ανεξαρτήτως αν είναι Μέλη ή όχι, μπορούν να το πράξουν με ελάχιστο ποσό τα 10 ευρώ.

Μάλιστα μετά από απόφαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την αγωνιστική σεζόν 2013-14 και μετά, η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μετά απο απόφαση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απο την αγωνιστική σεζόν 2016-17 και μετά, η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague και επιλεγμένους αγώνες της Basket League, κατόπιν ενημέρωσης μέσω ανακοίνωσης απο την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η οικονομική ενίσχυση και η απόκτηση της Κάρτας Φιλάθλου γίνεται ως εξής:

1. Με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου και πληρωμή με μετρητά ή χρέωση πιστωτικής κάρτας στο γραφείο Μελών - Φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π., στην εμπορική στοά του Σταδίου Καραϊσκάκη, κάτω απο την Θύρα 19 και απέναντι απο το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 με 18:00 (καθώς και κάποια Σάββατα, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης)

2. Εξ αποστάσεως με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

3. Μέσω internet πατώντας εδώ

 
Aίτηση απόκτησης «Κάρτας Φιλάθλου Ολυμπιακού» Μέγεθος: 135.3 KB